ΑΥΤΑ είναι τα νέα έντυπα Ε1, Ε2,Ε3 για το 2015-Μπείτε,δείτε και για την εφορία προετοιμαστείτε!

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

​Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έδωσε στη δημοσιότητα τα έντυπα της φετινής φορολογικής δήλωσης.

Πρόκειται για το έντυπο Ε1 που αφορά στη δήλωση των εισοδημάτων και στο έντυπο Ε2 που αφορά στην αναλυτική κατάσταση μισθωμάτων που εισπράττει κάθε φορολογούμενος. Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα και το έντυπο Ε3 που αφορά στα οικονομικά στοιχεία των ελευθέρων επαγγελματιών και επιτηδευματιών.

Η φορολογική δήλωση θα πρέπει να υποβληθεί υποχρεωτικά μέσω διαδικτύου έως τις 30 Ιουνίου 2015 και ο φόρος θα πρέπει να πληρωθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις (Ιούλιος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος 2015) ανεξαρτήτως της ημερομηνίας υποβολής της δήλωσης.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής λόγω αποδεδειγμένης τεχνικής αδυναμίας που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ή εφόσον κρίνεται από τον αρμόδιο Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ότι συντρέχει αντικειμενική και πραγματική αδυναμία υποβολής της δήλωσης με ηλεκτρονικό τρόπο, επιτρέπεται να υποβληθούν αυτές σε χειρόγραφη μορφή στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ.

Κατεβάστε τα ανωτέρω έντυπα ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

entypo_e1_2015[1].pdfentypo_e1_2015[1].pdf

entypo_e2_2015[1].pdfentypo_e2_2015[1].pdf

entypo_e3_2015[1].pdfentypo_e3_2015[1].pdf

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top