Τρέχουν να προλάβουν για τη ρύθμιση εξπρές – Στα 250 εκατ. εκτιμώνται τα προσδοκόμενα έσοδα

Μέχρι και αύριο η διορία για να ρυθμίσετε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας

Τρέχουν να προλάβουν για τη ρύθμιση εξπρές – Στα 250 εκατ. εκτιμώνται τα προσδοκόμενα έσοδα

​Αύριο Παρασκευή, λήγει η διορία για την ένταξη στη ρύθμιση – εξπρές του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο προσδοκά από τη διαδικασία αυτή να βάλει στα εθνικά ταμεία περίπου 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έως την Τρίτη, το υπουργείο Οικονομικών είχε εισπράξει περίπου 120 εκατ. ευρώ και εκτιμάται ότι σήμερα και αύριο η συμμετοχή θα κορυφωθεί.

Μάλιστα η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Ν. Βαλαβάνη, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει π��ράταση στη διορία για ένταξη στην ευνοϊκή αυτή ρύθμιση, επομένως όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα οφέλη της θα πρέπει να εκτυπώσουν την Tαυτότητα Oφειλής τους και να σπεύσουν να την πληρώσουν σε τράπεζες ή ΕΛΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στην ρύθμιση – εξπρές για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές θα πρέπει μέσω της εφαρμογής «Ολική η μερική καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών εκτός ρύθμισης με απαλλαγή προσαυξήσεων» του Taxisnet να εκτυπώσουν την Ταυτότητα Οφειλής.

Κατόπιν θα πρέπει να την προσκομίσουν στις τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ και ταυτόχρονα να δηλώσουν το ποσό που επιθυμούν να καταβάλουν ανά Ταυτότητα Οφειλής.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top