ΕΚΤ: «Ναι» σε αλλαγή του ελληνικού προγράμματος για να διευκολυνθεί η νέα κυβέρνηση!

Κερέ: «Υπάρχει μια προθυμία από όλες τις πλευρές για να επιταχυνθούν οι προσπάθειες»

Το… μάτι στην Ελλάδα κλείνει ο Μπενουά Κερέ!

Το στέλεχος της ΕΚΤ τόνισε σε συνέντευξη Τύπου στο Μαυροβούνιο ότι το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ελλάδας αναμένεται να αλλάξει για να διευκολυνθεί η νέα κυβέρνηση!

«Το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί προκειμένου να αποτυπώσει τις νέες προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης, για να καταστήσει σίγουρο ότι οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα θα καταλήγει σε ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα σε όρους δημοσιονομικής σταθερότητας. Αυτό είναι που θα συζητηθεί στις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο Κερέ, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι η ΕΚΤ είναι έτοιμη «να υποστηρίξει τη χώρα».

«Υπάρχει μια σαφής προθυμία και καλή πίστη από όλες τις πλευρές να επιταχυνθούν οι προσπάθειες και να παραχθούν αποτελέσματα εντός αυτού του πλαισίου, που υιοθετήθηκε στο Eurogroup» πρόσθεσε ο ίδιος, για να συμπληρώσει πως και οι τρεις θεσμοί «δεσμεύονται να το υποστηρίξουν αυτό (σ.σ.: το πλαίσιο) όσο περισσότερο μπορούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top