Μπόνους για τους συνεπείς φορολογούμενους ζητά ο επιχειρηματικός κόσμος

Δηλώσεις του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κ.Μίχαλου

Στη σωστή κατεύθυνση είναι το σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις, όμως αυτό που είναι άκρως αναγκαίο είναι να υπάρξει και μια νέα ρύθμιση η οποία θα επιβραβεύει τους συνεπείς, μέχρι σήμερα, φορολογούμενους, δίνοντάς τους κάποια φορολογικά μπόνους. Αυτό επισήμανε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Κωνσταντίνος Μίχαλος, σχολιάζοντας τις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου.

Επίσης, ο κ.Μίχαλος ανέφερε: «Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου θα συμβάλουν στην προσπάθεια των επιχειρήσεων, που σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα, να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, όμως θα πρέπει να υπάρξουν και κάποιες βελτιώσεις, όπως για παράδειγμα, η μείωση του επιτοκίου σε χαμηλότερο επίπεδο του 3%, που προσδιορίζει το νομοσχέδιο. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων εκτιμά ότι το επιτόκιο δεν πρέπει να ξεπερνά το 2%».

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), όπως γνωστοποίησε ο κ.Μίχαλος, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα καταθέσει ολοκληρωμένες τις προτάσεις της επί του νομοσχεδίου.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top