Προσλήψεις στο Δημόσιο: Επτά προκηρύξεις για 1.366 μόνιμους

Στην αναμονή το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για 53.000 θέσεις

Σε 1.366 ανέρχονται συνολικά οι θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού αορίστου χρόνου που θα καλυφθούν με επτά προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ.

Το χρονοδιάγραμμα έκδοσης των διαγωνισμών καλύπτει το πρώτο τρίμηνο του 2015, ωστόσο η αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ενδέχεται να παρατείνει τον χρόνο υλοποίησής τους.

Ωστόσο, τρεις είναι οι διαγωνισμοί που βρίσκονται στο… κατώφλι της έκδοσης: της ΔΕΗ για 560 συνολικά θέσεις, του υπουργείου Οικονομικών για 465 θέσεις Ελεγκτών Εσόδων και η προκήρυξη για 149 πτυχιούχους σε διάφορους φορείς.

Αναμένονται, επίσης, διαγωνισμοί για 74 μόνιμους σε ΟΤΑ α’ βαθμού και 48 στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ σε αρχική φάση βρίσκονται τα αιτήματα του Μουσείου Ακ��όπολης και της ΥΠΑ.

Εξάλλου, το πολυαναμενόμενο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για 52.553 άνεργους βρίσκεται στην αναμονή των αποφάσεων της νέας πολιτικής ηγεσίας.

Το Πρόγραμμα βρίσκεται στην πλέον κρίσιμη φάση του καθώς το μόνο βήμα που οφείλει να γίνει είναι ο καθορισμός της προθεσμίας για αιτήσεις.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top