Η εταιρία Lazard σύμβουλος σε θέματα δημοσίου χρέους του ΥΠΟΙΚ, με απόφαση Βαρουφάκη!

Eξέδωσε ανακοίνωση το Υπουργείο- Τι είπε στέλεχος της εταιρίας;

​Τον ρόλο του συμβούλου σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης, αναθέτει το ΥΠΟΙΚ στην εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD, μετά από απόφαση του υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη.

Το Υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση του επισημαίνει: «Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Β��ρουφάκης, ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης».

Να σημειώσουμε πως την Παρασκευή, στέλεχος της Lazard δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει «κούρεμα» του χρέους που διακρατά ο επίσημος τομέας τουλάχιστον 50%.

«Αυτή η αναδιάρθρωση είναι απολύτως απαραίτητη. Δεν είναι μόνον απαραίτητη, αλλά είναι επίσης εφικτή. Η Ελλάδα έχει γίνει εργαστήριο για αυτό στο οποίο μπορεί να μετατραπεί όλη η Ευρώπη αύριο», είπε ο Ματιέ Πιγκάς στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό BFM Business.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top