Καντήλια και όχι κάλαντα από καταναλωτές της ΔΕΗ–Ουρές και ταλαιπωρία Χριστουγεννιάτικα

Στα 1,7 δις οι απλήρωτοι λογαριασμοί-Δικηγόρους για να τα πάρει επιστρατεύει η επιχείρηση

​Στα 1,7 δις ευρώ έχουν εκτιναχθεί οι οφειλές των καταναλωτών στην ΔΕΗ στο γενικότερο κλίμ�� αβεβαιότητας που επικρατεί το τελευταίο δίμηνο στην οικονομία.

Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων έγινε το αδιαχώρητο στα κεντρικά της ΔΕΗ, όπου ο εκνευρισμός των καταναλωτών ήταν εμφανής, καθώς είχαν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές.

Αρκετοί κατανα��ωτές κατήγγειλαν μάλιστα, στον δημοσιογράφο του Star Βαγγέλη Γκούμα, την αδιαφορία των υπαλλήλων στα κεντρικά της ΔΕΗ, όπου για ώρες λειτουργούσε όπως είπαν μόνο ένα ταμείο, παρά τον πολύ κόσμο που είχε κατακλύσει τον χώρο για να... πληρώσει!!!

Την ίδια ώρα, πολλοί πελάτες της ΔΕΗ, πλούσιοι αλλά και.... φτωχοί, κρατούν στάση αναμονής με τους ανεξόφλητους λογαριασμούς τους, λόγω των πολιτικών εξελίξεων με την επιχείρηση ηλεκτρισμού να επιστρατεύει δικηγορικά γραφεία στην προσπάθεια της να εισπράξει τους ανεξόφλητους λογαριασμούς, που αυξάνονται επικίνδυνα.

Μετά από αυτά, δεν αποκλείεται πολλοί Έλληνες φέτος να παρακαλέσουν τον Άγιο Βασίλη αντί για δώρα και γλυκά να περάσει μια βόλτα από της ΔΕΗ τα κεντρικά!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top