Με το χέρι στην τσέπη μέχρι το τέλος του χρόνου οι φορολογούμενοι

Στις εφορίες θα ξεροσταλιάσουν για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους

Με το χέρι στην τσέπη μέχρι το τέλος του χρόνου οι φορολογούμενοι

​Ανάσα δεν πρόκειται να πάρουν οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην εφορία.

Έτσι, έως τις 31 Δεκεμβρίου θα πρέπει να πληρώσουν την 4η δόση του ΕΝΦΙΑ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να πληρωθούν και τα τέλη κυκλοφορίας.

Επίσης, περίπου ένα εκατ. μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να υποβάλλουν τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών προμηθευτών για το οικονομικό έτος 2014, ενώ όσοι δεν το κάνουν θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο 1.200 ευρώ.

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα πληρώσουν τη δεύτερη δόση και περίπου 30.000 οφειλέτες που εντάχθηκαν στη νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο.

Ακόμα, μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου έχουν περιθώριο οι φορολογούμενοι για να υποβάλλουν τροποιητικές δηλώσεις του Ε9, ώστε να πάρουν την έκπτωση για τον ΕΝΦΙΑ και τέλος, όσοι επαγγελματίες θέλουν να γλιτώσουν το τέλος επιτηδεύματος, που αγγίζει τα 650 ευρώ, θα πρέπει έως το τέλος του χρόνου να προχωρήσουν σε διακοπή εργασιών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top