Η Wall Street στα γαλανόλευκα: Τίμησε τη χώρα μας με την «Ημέρα της Ελλάδας»!

Ο υπουργός ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βάρεσε το καμπανάκι της λήξης

Η Wall Street στα γαλανόλευκα: Τίμησε τη χώρα μας με την «Ημέρα της Ελλάδας»!
Στα γαλανόλευκα «ντύθηκε» η Wall Street.

To Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τίμησε χθες τη χώρα μας με την «Ημέρα της Ελλάδας» , η οποία -στο πλαίσιο του 16ου ετήσιου επενδυτικού φόρουμ της Capital Link- προέβλεπε ειδική εκδήλωση προς τιμήν των Ελλήνων!

Η γαλανόλευκη σημαία κυμάτιζε μαζί με την αμερικάνικη στην κεντρική είσοδο του χρηματιστηρίου, ενώ στις οθόνες της Wall Street «έπαιξε» η ελληνική σημαία.
imerisia_LARGE_t_1061_43904098.jpg
Μάλιστα, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήταν αυτός που χτύπησε το καμπανάκι της λήξης των χθεσινών εργασιών της Wall Street, πλαισιομένος από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκη Παπαγεωργίου!

Ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού χρηματιστηρίου Τζον Μέρελ, παρέθεσε δεξίωση προς τιμών των μελών της ελληνικής αποστολής και αναφέρθηκε στη χώρα μας με θερμά λόγια, κάνοντας ειδική μνεία στις ομορφιές της που διαπίστωσε ιδίοις όμμασι σε παλαιότερες διακοπές του σε νησί του Αιγαίου.
greek_day_nyse.jpg
Tο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει τη μέρα αυτή, ενώ η τελετή αναμεταδόθηκε ζωντανά από όλα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top