Εγκρίνονται εννιά στις δέκα αιτήσεις για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Τα… «cookies» φταίνε που έπεσε η σελίδα από τις πρώτες κιόλας μέρες

​Κανονικά λειτουργεί πλέον η ηλεκτρονική σελίδα στην οποία υποβάλλουν οι δικαιούχοι αιτήσεις για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του υφυπουργού Εργασίας, Β. Κεγκέρογλου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μέσα σε δύο 24ωρα, υποβλήθηκαν περίπου 770 αιτήσεις, από τις οποίες απορρίφθηκαν οι 64.

Όσο για την αιτία που «έπεσε» η σελίδα τις πρώτες ώρες λειτουργίας της, ο υφυπουργός Εργασίας, εξήγησε ότι εμφανίστηκαν προβλήματα λόγω μη αποδοχής των «cookies» στον υπολογιστή τους. Πάντως, τα προβλήματα πλέον έχουν αποκατασταθεί και έτσι οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα energo-eke.gr.

Αν όμως συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, από σήμερα μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία των 13 δήμων, στους οποίους εφαρμόζεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα πιλοτικά και να καταθέτουν εκεί τις αιτήσεις τους.

Οι δήμοι αυτοί είναι οι εξής: Δράμας (περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης), Έδεσσας (περιφέρεια Κεντρικής ��ακεδονίας), Γρεβενών (περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), Ιωαννίνων (περιφέρεια Ηπείρου), Καρδίτσας (περιφέρεια Θεσσαλίας), Λευκάδας (περιφέρεια Ιονίων Νήσων), Ι.Π. Μεσολογγίου (περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος), Χαλκίδας (περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος), Καλλιθέας (περιφέρεια Αττικής), Μαλεβιζίου (περιφέρεια Κρήτης), Τρίπολης (περιφέρεια Πελοποννήσου), Σύρου (περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου), Σάμου (περιφέρεια Βορείου Αιγαίου).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου και το ποσό θα δοθεί σε όλους τους δικαιούχους αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top