«Έπεσε» η ιστοσελίδα για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Δεν λειτουργεί από το Σάββατο το βράδυ

​Μπορεί από το Σάββατο να ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, όμως ήδη τα προβλήματα ξεκίνησαν, αφού η σελίδα στην οποία πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους οι δικαιούχοι είναι εκτός λειτουργίας.

Συγκεκριμένα η σελίδα www.energo-eke.gr έπεσε, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να στέκονται άπραγοι μπροστά στους υπολογιστές τους.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ το ποσό θα δοθεί σε όλους αναδρομικά από 1η Νοεμβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα εφαρμόζεται πιλοτικά σε 13 δήμους της χώρας: Δράμας (περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης), Έδεσσας (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), Γρεβενών (περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), Ιωαννίνων (περιφέρεια Ηπείρου), Καρδίτσας (περιφέρεια Θεσσαλίας), Λευκάδας (περιφέρεια Ιονίων Νήσων), Ι.Π. Μεσολογγίου (περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος), Χαλκίδας (περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος), Καλλιθέας (περιφέρεια Αττικής), Μαλεβιζίου (περιφέρεια Κρήτης), Τρίπολης (περιφέρεια Πελοποννήσου), Σύρου (περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου), Σάμου (περιφέρεια Βορείου Αιγαίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top