Στο τελικό στάδιο οι διαδικασίες: Πάνω από 3.300 προσλήψεις στην Υγεία!

Για ανάγκες σε νοσοκομείο, κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ – Οι προϋποθέσεις

Στο τελικό στάδιο οι διαδικασίες: Πάνω από 3.300 προσλήψεις στην Υγεία!
Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την έκδοση προκηρύξεων προκειμένου να προσληφθούν 3.372 άτομα στον χώρο της Υγείας.

Οι διαδικασίες, σύμφωνα με την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, βρίσκονται στον τελικό στάδιο για τέσσερις διαφορετικές προκηρύξεις, μέσω των οποίων θα πληρωθούν κενά σε διάφορες δομές (νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ΕΚΑΒ κ.ά.)

Το μεγάλο πακέτο θα καλυφθεί μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Πρόκε��ται για 2.500 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων, όπως βοηθητικό προσωπικό, υγειονομικό διοικητικό-λογιστικό, νοσηλευτικό, τεχνικό, τραυματιοφορείς κ.α. Η χρονική διάρκεια απασχόλησης θα είναι πέντε μήνες.

Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος που απευθύνεται σε ανέργους, όσοι επιλεγούν θα αμείβονται με 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 490 ευρώ μήνα σε περίπτωση που είναι ηλικίας 25 ετών και άνω και με 17,1 ευρώ ημερησίως και 427 ευρώ τον μήνα εάν είναι κάτω των 25 ετών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

• Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι τους είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

• Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

• Εγγεγραμμένοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

Άνεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top