Όσοι πιστοί προσέλθετε: Από σήμερα οι αιτήσεις για τις 100 δόσεις

Στη Διαύγεια η εγκύκλιος – Βρούτσης: Μπορούν να προσέρχονται στα Ταμεία οι πολίτες

Αιτήσεις για την ένταξή τους στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις θα μπορούν να υποβάλλουν από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι πολίτες με χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία.

Η εγκύκλιος έχει υπογραφεί από τον υπουργό Υγείας και θα δημοσιευτεί στη Διαύγεια, με τον Γιάννη Βρούτση –μιλώντας στον Σκάι- να καλεί τους πολίτες «να προσέρχονται στα Ταμεία για να αξιοποιήσουν την ευκαιρία».

Η ρύθμιση προβλέπει έως 100 δόσεις (μέχρι το 2023) για όσους έχουν χρέη έως 15.000 ευρώ και έως 72 δόσεις (μέχρι το 2020) για όσους έχουν χρέη άνω των 15.000 ευρώ. Οι μεγαλοοφειλέτες με χρέη άνω του 1 εκ. ευρώ τίθενται εκτός ρύθμισης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πιστοποιημένη καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Οκτωβρίου του 2014 και για όλους τους μήνες που προηγούνται από την υποβολή της αίτησης για τη ρύθμιση των οφειλών, ενώ καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων ορίζεται η τελευταία εργάσιμη μέρα του Μαρτίου 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top