Η δουλειά έπιασε τόπο: Η Ελλάδα στις 15 ισχυρότερες τουριστικά χώρες του κόσμου!

Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Η δουλειά έπιασε τόπο: Η Ελλάδα στις 15 ισχυρότερες τουριστικά χώρες του κόσμου!
Καρπούς αποδίδει η μεθοδική δουλειά που γίνεται στον Τουρισμό καθώς η Ελλάδα εισήλθε στην παγκόσμια 15άδα των ισχυρότερων τουριστικά χωρών.

Αυτό εκτίμησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Ανδρέας Ανδρεάδης με αφορμή την έναρξη της έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2014 στο Λονδίνο, στην οποία δίνει το παρών και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
4DAEE19CB7B1C041639C671D934700DC.jpg
«Με την ενεργοποίηση των μικρών επιχειρηματιών, των τουριστικών γραφείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων, των πολυτελών μονάδων, της γαστρονομίας, των αερομεταφορών, της ναυτιλίας, κάθε κρίκου της τουριστικής αλυσίδας, θέτουμε τις βάσεις για ακόμα μία θετική χρονιά και για την αειφόρο ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού» σημείωσε ο κ. Ανδρεάδης, κάνοντας λόγο για εξωστρέφεια και ποικιλομορφία προϊόντων και υπηρεσιών αναφερόμενος στην ελληνική παρουσία στη World Travel Market. Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε λόγο για νέα αύξηση στις προκρατήσεις από τη Μ. Βρετανία για το 2015.

Στόχος για τη νέα χρονιά, όπως έχει πολλάκις αναφέρει και η κα Κεφαλογιάννη, είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Ήδη, σύμφωνα με την ίδια, τα στοιχεία «μιλούν» για μια ιδιαίτερα καλή χρονιά όχι μόνο σε επίπεδο αφίξεων αλλά και στον τομέα των τουριστικών επενδύσεων.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top