Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων:Ημερομηνίες και διορίες που ΔΕΝ πρέπει να αγνοήσετε

Ανάσα για 215.000 επιχειρηματίες - Τι είπε ο Βρούτσης

Ο υπουργός Εργασίας Γ.Βρούτσης παρουσίασε από το βήμα της Βουλής τα βασικά σημεία της ρύθμισης που αφορούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα Ταμεία.

vroutsis-vouli-thumb-large.jpg

Ο κ.Βρούτσης ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2015, συνολικά 215.000 αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν, με βάση το πλαφόν του 1.000.000 ευρώ που περιλαμβάνεται στην ρύθμιση, να υποβάλλουν αιτήσεις για τη νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε «γενναία και μεγάλη».

Σύμφωνα με τον υπουργό, το ύψος των οφειλών που αναμένεται να διακανονιστούν ανέρχεται στα 11 δισ. ευρώ.

Όπως πρόσθεσε ο κ.Βρούτσης, το 99,7% των οφειλετών στα Ασφαλιστικά Ταμεία από την 1 Νοεμβρίου έχει την ευκαιρία να κάνει χρήση της ρύθμισης.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, μετά το πεντάμηνο που έχουν ως διορία οι οφειλέτες να ενταχθούν στην ρύθμιση, δηλαδή μετά τον Μάρτιο που λήγει η δυνατότητα ένταξης... δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία από την πλευρά της κυβέρνησης για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών σε Ασφαλιστικά Ταμεία και Δημόσιο. Στόχος της κυβέρνησης, όπως τόνισε ο κ.Βρούτσης, είναι μετά τον Μάρτιο του 2015 να "τραβήξουν μια γραμμή σε όλα αυτά και να προχωρήσουν μπροστά"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top