ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ σε ό��α τα επιδόματα από το 2015

Ενοποιούνται για την καλύτερη διαχείρισή τους

​Σαρωτικές είναι ο�� αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση σε όλα τα προνοιακά επιδόματα, οι οποίες θα αρχίσουν να ισχύουν από το 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος είναι να συγκεντρωθούν όλα στο υπουργείο Εργασίας, ώστε να είναι καλύτερη και δικαιότερη η διαχείρισή τους.

Έτσι, ανάμεσα στα επιδόματα που σχεδιάζεται να ενοποιηθούν είναι το ΕΚΑΣ, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το επίδομα θέρμανσης, το κοινωνικό μέρισμα και παροχές για τις οποίες δεν καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές.

Η εικόνα που επικρατεί τώρα με τα επιδόματα, είναι εικόνα χάους, αφού τρία υπουργεία, το Εργασίας, το Οικονομικών και το Εσωτερικών, αλλά και 325 δήμοι, δίνουν 113 διαφορετικά προνοιακά επιδόματα σε χρήμα ή σε είδος, συνολικού ύψους 4,3 δισ. ευρώ.

Τώρα λοιπόν, όλα αυτά τα επιδόματα θα συγκεντρωθούν κάτω από την ομπρέλα του υπουργείο Εργασίας, ώστε να μπορεί να γίνει η δικαιότερη κατανομή τους στους δικαιούχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top