20.000 πλούσιοι φέσωσαν τη ΔΕΗ 200 εκατ. ευρώ

Στο φως απίθανες περιπτώσεις μπαταχτσήδων

20.000 πλούσιοι φέσωσαν τη ΔΕΗ 200 εκατ. ευρώ

​Λαβράκι έβγαλαν οι έλεγχοι της ΔΕΗ για όσους έχουν μεγάλα χρέη και δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς οι ελεγκτές βρέθηκαν σε πρωτοφανείς περιπτώσεις μπαταχτσήδων.

Σύμφωνα με το Έθνος, στο στόχαστρο της ΔΕΗ μπαίνουν 20.000 πολίτες που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, αν και το χρήμα ρέει άφθονο.

Τα φέσια που έχουν… φορέσει στη ΔΕΗ αγγίζουν τα 200 εκατ. ευρώ, με αρκετούς από αυτούς να έχουν απλήρωτους λογαριασμούς που αγγίζουν ακόμα και τις 150.000 ευρώ.

Ανάμεσα στις απίστευτες αυτές περιπτώσεις συγκαταλέγεται κυρία που διαμένει σε μεζονέτα στην Πεντέλη με δύο πισίνες παρακαλώ, η οποία χρωστάει στη ΔΕΗ, 13.000 ευρώ.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα, η ΔΕΗ έστελνε συνεχώς ειδοποιητήρια για να τακτοποιήσει τις οφειλές της, όμως εκείνη δεν πτοήθηκε και συνέχισε να θερμαίνει τις πισίνες της και πλέον έχει δοθεί εντολή να της κόψουν το ρεύμα.

Σε άλλη περίπτωση, πολυτελές και πασίγνωστο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας είχε βρει το κόλπο και έκλεβε ρεύμα με καλώδιο, με τη ζημιά για τη ΔΕΗ να αγγίζει τα 150.000 ευρώ.

Εταιρία επίσης στα βόρεια προάστια εμπόδιζε του υπαλλήλους της ΔΕΗ για ένα ολόκληρο χρόνο να φτάσουν στα ρολόγια και να μετρήσουν την κατανάλωση με αποτέλεσμα να χρωστάει 3.000 ευρώ, ενώ μια ακόμα εταιρία άρχισε να κλέβει ηλεκτρικό ρεύμα από το κοινόχρηστο της πολυκατοικίας, όταν της το έκοψε η ΔΕΗ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top