ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟ: Πληθαίνουν οι περιπτώσεις που… ΝΕΚΡΟΙ πήραν ειδοποίηση για ΕΝΦΙΑ

Κι άλλο κρούσμα αυτή τη φορά στην Κρήτη

ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟ: Πληθαίνουν οι περιπτώσεις που… ΝΕΚΡΟΙ πήραν ειδοποίηση για ΕΝΦΙΑ

​Μπορεί πριν από λίγες μέρες, οι συγγενείς μιας γυναίκας που είναι νεκρή εδώ και πέντε χρόνια να πήραν ειδοποίηση που είχε βγει στο όνομά της για να πληρώσει την πρώτη από τις έξι δόσεις του ΕΝΦΙΑ, όμως τα παράλογα του ελληνικού Δημόσιου συνεχίζονται. Έτσι και στο Ηράκλειο, ένας φορολογούμενος έκπληκτος παρέλαβε ειδοποιητήριο πληρωμής του ΕΝΦΙΑ για τον νεκρό πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος έλαβε κανονικά την ειδοποίηση για να πληρώσει τον δικό του φόρο και στη συνέχεια έλαβε ειδοποίηση και για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2005.

Αμέσως έτρεξε στην εφορία για να δει τι συμβαίνει κι εκεί η υπάλληλος με απόλυτη ηρεμία του είπε ότι στο σύστημα ο πατέρας του όχι μόνο φαίνεται ότι ζει, αλλά και ότι είναι… άγαμος!

Τι κι αν ο γιος της έλεγε ότι όταν πέθανε ο πατέρας του είχαν προχωρήσει κανονικά στις διαδικασίες αποδοχής κληρονομιάς και είχαν γίνει νέα συμβόλαια για τα ακίνητα, η υπάλληλος επέμενε ότι στο σύστημα ο πατέρας του ζει και βασιλεύει.

Πηγαίνοντας μάλιστα στον προϊστάμενο της Εφορίας διαπίστωσε με έκπληξη ότι ούτε και εκείνος μπορεί να τον βοηθήσει. Μέχρι και σήμερα, ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να βγάλει άκρη με το θέμα και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς μετά από δέκα χρόνια, ζητούν από τον νεκρό πατέρα του ΕΝΦΙΑ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top