Κύμα προσφυγών κατά του ΕΝΦΙΑ

Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε

Κύμα προσφυγών κατά του ΕΝΦΙΑ έχει δημιουργηθεί από φορολογούμενους που αμφισβητούν τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων.

Οι ενδικοφανείς προσφυγές των φορολογούμενων κατατίθενται στις εφορίες με αίτηση και σε τέσσερα στάδια, ανάλογα με το χρόνο λήψης του εκκαθαριστικού.

Ειδικότερα:

• Για τα εκκαθαριστικά που έχουν ημερομηνία έκδοσης την 31η Ιουλίου 2014, οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενδικοφανή προσφυγή μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου.

• Για τα (νέα) εκκαθαριστικά που έχουν ημερομηνία έκδοσης την 17η Σεπτεμβρίου 2014, οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενδικοφανή προσφυγή μέχρι την 17η Οκτωβρίου.

• Για τα εκκαθαριστικά που θα λάβουν οι φορολογούμενοι εντός του Οκτωβρίου, η διορία για τις ενδικοφανείς προσφυγές θα είναι έως τα μέσα Νοεμβρίου.

• Για όσους τροποποιήσουν το Ε9 έως τα τέλη Νοε��βρίου, τέλος, και οι πράξεις διοικητικού προσδιορισμού του φόρου κοινοποιηθούν μέσα στο Δεκέμβριο, θα έχουν περιθώριο για υποβολή ενδικοφανούς προσφυγής έως τον Ιανουάριου του 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top