Θέλετε να νοικιάσετε σπίτι; ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη περίοδος! -ΠΤΩΣΗ τιμών μέχρι και 25%

Τι δείχνει τελευταία έρευνα κτηματομεσιτικής εταιρείας;

Πτώση των ενοικίων -σε ορισμένες περιοχές μέχρι και 25% - δείχνει τελευταία έρευνα κτηματομεσιτικής εταιρείας. Οι τιμές σε κατοικίες το 2014 σε σχέση με το 2013 έχουν μειωθεί, καθώς υπάρχει υπερπροσφορά κατοικιών και μείωση του εισοδήματος των ενοικιαστών.

«Αναγκάστηκα να το μειώσω γιατί ο κύριος έχει μείνει άνεργος και από 210 το έχω πάει στα 170» δηλώνει χαρακτηριστικά ένας ιδιοκτήτης.

Στην Αττική υπάρχει πτώση στις τιμές ενοικίασης κατοικιών μέχρι 17%, στη Θεσσαλονίκη μέχρι 25%, στο Βόλο 20%, στην Καρδίτσα και στη Λάρισα 8 και 7% αντίστοιχα.

«Οι τιμές ακινήτων της τελευταίας τριετίας πέφτουν κατά εξακολούθηση. Έχουν πέσει και από πέρυσι μέχρι φέτος γι' αυτό υπάρχει συνεχής μετατόπιση ενοικιαστών σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης δεν τους κάνει μείωση ενοικίου» δηλώνει η μεσίτρια κ.Νατάσα Ρίζου.

Η πτώση των ενοικίων αύξησε τις απαιτήσεις των ενοικιαστών, αφού με λιγότερα χρήματα μπορούν να έχουν ένα σπίτι με περισσότερες παροχές όπως αυτόνομη θέρμανση, φυσικό αέριο αλλά και θέα.

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top