Ε(Ν)ΦΙΑΛΤΗΣ-Τρελαμένος αγρότης σε Χαρδούβελη:Αγόρασε το λιοστάσι μου και κερνάω γουρουνόπουλο

Άλλη μια τρελή ιστορία πίσω από το νέο φόρο για τα ακίνητα

Ε(Ν)ΦΙΑΛΤΗΣ-Τρελαμένος αγρότης σε Χαρδούβελη:Αγόρασε το λιοστάσι μου και κερνάω γουρουνόπουλο

​Δεν έχουν τελειωμό τα παράλογα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)! Ακόμη ένα «τρελό» περιστατικό αυτή τη φορά από την περιοχή της Ηλείας βλέπει το φως της δημοσιότητας!

Την ώρα που ένας αγρότης προσπαθεί να πουλήσει το λιοστάσι του για 20.000 ευρώ, ο ΕΝΦΙΑ του... το εκτιμά στις 600.000 ευρώ, μιλάμε δηλαδή για μια διαφορά που αγγίζει τις 580.000 ευρώ!!!!

Το συγκεκριμένο χωράφι με τις ελιές όχι μόνο δεν είναι στην Εκάλη, την Κηφισιά ή την Βουλιαγμένη, αλλά βρίσκεται σε ένα Τοπικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Ωλένης και τώρα του Δήμου Πύργου και δεν είναι καν σε Επαρχιακό ή Δημοτικό δρόμο. Απέχει 200 μέτρα από τον δημοτικό δρόμο, σε αγροτική οδοποιία με αμμοχάλικο και έχει μέσα μόνο λίγες ρίζες ελιές.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης προσπαθεί μάταια να το "ξεφορτωθεί" μπας και πάρει το πολύ 20.000 ευρώ και δεν βρίσκει αγοραστή!!!

Στον ΕΝΦΙΑ που «υπολόγισε» το Taxis για το συγκεκριμένο λιοστάσι του υπολογίζουν αξία 600.000 ��υρώ.

Τώρα λοιπόν ο αγρότης απελπισμένος καλεί τον υπουργό Οικονομικών κ.Γκίκα Χαρδούβελη να το αγοράσει, να κερδίσει 580.000 ευρώ και να γίνει πλούσιος!!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα ilioikonomia, ο φορολογούμενος καλεί τον υπουργό να πάνε σε συμβολαιογραφείο το ταχύτερο δυνατόν.

Μετά τα συμβόλαια, όπως είπε, θα κεράσει τον υπουργό και... γουρουνόπουλα στην πλατεία του χωριού.

Μένει τώρα να δούμε πως θα απαντήσει ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top