Πλησιάζει η ώρα για το ραντεβού με το ταμείο της εφορίας

Μέχρι και τρεις φόρους σε ένα μήνα θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι

Η ώρα για το επόμενο ραντεβού με το ταμείο της εφορίας πλησιάζει. Οι φορολογούμενοι, αρχής γενομένης από την επόμενη Πέμπτη 31 Ιουλίου, θα πρέπει να πληρώσουν το δεύτερο εξάμηνο συνολικούς φόρους άνω των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα κληθούν επίσης να πληρώσουν μέχρι και τρείς φόρους μέσα σε έναν μήνα!

Ο συνολικός φορολογικός λογαριασμός περιλαμβάνει:

Πρώτον, τα εκκαθαριστικά του φόρου εισοδήματος που θα... στοιχίσουν στους φορολογούμενους περίπου 3,5 δισεκατομμύρια.

Ο δεύτερος λογαριασμός είναι ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν συνολικά 3 δισ. ευρώ.

Τρίτος λογαριασμός είναι αυτός των τελών κυκλοφορίας, συνολικού ύψους 1,1 δισ. ευρώ. Τα τέλη θα πρέπει να πληρωθούν το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν μπορούν να προχωρήσουν σε ρύθμιση της οφειλής τους σε έως 12 μηνιαίες δόσεις με ετήσια επιβάρυνση τόκων 8,5%. Υπάρχει και λύση χωρίς τόκους. Μπορούν να εξοφλήσουν τους φόρους με την πιστωτική τους κάρτα και να καρπωθούν και την έκπτωση 1,5% που ισχύει στον φόρο εισοδήματος και στον ΕΝΦΙΑ για την εφάπαξ εξόφληση.

Μοναδική προϋπόθεση είναι να υπάρχει επαρκές πιστωτικό υπόλοιπο στην πιστωτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top