Με ρέγουλα το φως στα εξοχικά: Αυξάνονται οι λογαριασμοί ρεύματος απ’την Παρασκευή!

Νέα τιμολόγια από ΔΕΗ με μειώσεις σε επιχειρήσεις, αυξήσεις σε εξοχικά

Με ρέγουλα το φως στα εξοχικά: Αυξάνονται οι λογαριασμοί ρεύματος απ’την Παρασκευή!
Μειώσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυξήσεις για τις εξοχικές κατοικίες επιφυλάσσουν τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ που θα ισχύσουν από τις 25 Ιουλίου, στο πλαίσιο του «εξορθολογισμού» των τιμολογίων του ρεύματος.

Ειδικότερα:

Καταργείται η κλίμακα οικιακής χρέωσης για καταναλώσεις έως 800 κιλοβατώρες (kWh) το τετράμηνο (κυρίως εξοχικές και δεύτερες κατοικίες) και ενσωματώνεται στην επόμενη κλίμακα χρέωσης. Αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε μεσοσταθμική αύξηση 11,1%, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπεράσει το 11,5% και αφορά μόνο στην κατηγορία αυτή και στο σύνολο του λογαριασμού.

• Θα υπάρξουν μειώσεις στα τιμολόγια περίπου 1,4 εκατομμύρια καταναλωτών που αφορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και κοινόχρηστους χώρους (για το επαγγελματικό τιμολόγιο Γ21 η μεσοσταθμική μείωση θα είναι 3,4%, για το επαγγελματικό τιμολόγιο Γ22 η μεσοσταθμική μείωση θα είναι 1%, για το επαγγελματικό τιμολόγιο Γ23 η μεσοσταθμική μείωση θα είναι 2,3%).

• Τα τιμολόγια όλων των άλλων οικιακών πελατών που καταναλώνουν περισσότερες από 800kWh το τετράμηνο παραμένουν αμετάβλητα.

• Το σύνολο των ευάλωτων καταναλωτών και ενταγμένων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο δεν επηρεάζεται καθόλου και δεν υπάρχει καμία μεταβολή.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top