ΠΡΟΣΟΧΗ: H αγαμία… φορολογείται!!!

Η εφορία τιμωρεί τα μπακούρια

​Ξέρουμε το φόρο ακινήτων, το φόρο εισοδήματος και τον ΦΠΑ. Εσχάτως οι φοροτεχνικοί εντόπισαν και έναν ακόμη φόρο. Το φόρο… αγαμίας!

Καλά διαβάστε η εφορία "κατακεραυνώνει" τους …. άγαμους και "κλείνει το μάτι" στους παντρεμένους, οι οποίοι μπορούν πιο εύκολα να καλύψουν τα τσουχτερά τεκμήρια από τους πρώτους

Το ερώτημα είναι γιατί συμφέρει έναν ελεύθερο επαγγελματία να είναι παντρεμένος ή να παντρευτεί.

Ας δούμε και ένα παράδειγμα.

Ένας μηχανικός είχε ετήσιο εισόδημα το 2013 ύψους 3.000 ευρώ. Επειδή όμως έχει στην κατοχή του ένα ΙΧ 1.300 κυβικών και διαμένει σε μια κατοικία 80 τετραγωνικών η εφορία του χρεώνει συνολικό τεκμήριο 9.420 ευρώ και καλείται να πληρώσει συνολικό φόρο εισοδήματος 3.796 ευρώ. Αν ήταν παντρεμένος με μια μισθωτή με ετήσιο εισόδημα 8.000 ευρώ τότε θα πλήρωνε φόρο μόλις 1.209 ευρώ.

Εκτός όμως από το... γάμο υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να καλύψει ένας φορολογούμενος τα τεκμήρια, όπως εξηγεί στο STAR ο φοροτεχνικός κύριος Ηλίας Χατζηγεωργίου

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ πως η… προθεσμία για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων λήγει στις 30 Ιουνίου! Μέχρι τότε προλαβαίνετε χαλαρά να χτυπήσετε ένα….. μυστήριο!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top