Μην τρέχεις σε ουρές γιαγιά, μπες στο... ιντερνέτι!

Θα παρακολουθούν ηλεκτρονικά την έκδοση της σύνταξης οι ασφαλισμένοι

Μέσω διαδικτύου, χωρίς να ταλαιπωρούνται από ουρές και να χάνουν χρόνο, θα μπορούν να παρακολουθούν τ��ν πορεία έκδοσης της σύνταξής τους οι ασφαλισμένοι.

Ειδικότερα, πληκτρολογώντας τον κλειδάριθμο που παρέλαβαν από την εφορία οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ από 1η Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ηλεκτρονικά την πορεία έκδοσης της σύνταξής τους.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δικαίωμα ηλεκτρονικής υποβολής, αλλά και παρακολούθησης της διεκπεραίωσης της αίτησης, έχουν όσοι εγγράφονται στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Πιστοποίησης της ιστοσελίδας του ΙΚΑ (www.ika.gr) και λαμβάνουν κλειδάριθμο από το Ίδρυμα.

Σύμφωνα, εξάλλου, με εγκύκλιο που υπογράφει ο υποδιοικητής του ΙΚΑ, Διονύσης Πατσούρης, από τον ερχόμενο μήνα θα είναι υποχρεωτική η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης συνταξιοδότησης για όλους τους ασφαλισμένους, ώστε να επιταχυνθούν οι σχετικές διαδικασίες απονομής σύνταξης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top