Πασχαλινό δώρο: Προκαταβολή της σύνταξης πριν τον… οβελία

Σπυρόπουλος: Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη όσον αφορά τη δίωξή μου

Προκαταβολή ή τμήμα της σύνταξης εξετάζει να δώσει πριν τις γιορτές του Πάσχα η κυβέρνηση όπως αποκάλυψε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος στον ΑΝΤ1.

Ο διοικητής του ΙΚΑ σημείωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το υπουργείο Εργασίας για να βρεθεί τρόπος να μη μείνουν απλήρωτοι οι συνταξιούχοι εν μέσω των εορτών και τόνισε ότι η απόφαση θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά την ποινική δίωξη που του έχει ασκηθεί για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ο κ. Σπυρόπουλος σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και υπογράμμισε πως πρέπει να αλλάξει ο νόμος.

«Όταν κάποιος οφείλει στο ΙΚΑ, εφαρμόζονται όλα τα αναγκαστικά μέτρα: Του δεσμεύουμε την κινητή και ακίνητη περιουσία του, την εμπράγματη περιουσία -τα προϊόντα του- και ταυτόχρονα δεσμεύουμε τους λογαριασμούς του. Όταν συμβεί αυτό η εταιρεία παύει να υ��ίσταται» τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.

Ο ίδιος, τόνισε ότι η εταιρία, η οποία έχει πουληθεί, καταβάλλει κανονικά τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους και το ΙΚΑ, το οποίο θα έχει εξοφληθεί πλήρως σε 12 μήνες.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top