«Αναμείνατε στο ακουστικό σας»: Ακόμη δεν έχουν δώσει το φοιτητικό επίδομα του 2013!

Στο «περίμενε» χιλιάδες οικογένειες - Επικαλείται μεγάλο φόρο εργασίας το ΥΠΟΙΚ

Τι κι αν οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ για το 2014 έχουν ξεκινήσει; Χιλιάδες οικογένειες ακόμη περιμένουν την καταβολή του επιδόματος της προηγούμενης χρονιάς!

Στο θέμα αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος κατέθεσε στη Βουλή αναφορά γονιού που εξέφραζε την αγανάκτησή του για την καθυστέρηση της καταβολής του επιδόματος για το παιδί του το οποίο φοιτά στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Σε απάντησή του το υπουργείο Οικονομικών επικαλείται φόρτο εργασίας και καλεί τους δικαιούχους να… αναμείνουν στο ακουστικό τους!

«Η συγκεκριμένη υπηρεσία αντιμετωπίζει μεγάλο φόρτο εργασίας, δεδομένου ότι εκκαθαρίζει όλες τις δαπάνες της περιφέρειας της Νομαρχίας Αθηνών, περιοχής με μεγάλο πληθυσμό. Εξ αυτού του λόγου δεν κατέστη δυνατή η εκκαθάριση όλων των φοιτητικών επιδομάτων εντός του 2013 με συνέπεια να παραμείνει εκκρεμής η εκκαθάριση μεγάλου αριθμού επιδομάτων για το 2014.Η διαδικασία πληρωμής θα επαναληφθεί αμέσως μετά τη μεταφορά σχετικής πίστωσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων» αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top