Πωλείται το σπίτι που έπαιζε μικρός ο Γιώργος Παπανδρέου: Όλες οι λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ)

Αν ψάχνεις κάτι μικρό και φτηνό ΜΗΝ κάνεις ΚΛΙΚ

Πωλείται το σπίτι που έπαιζε μικρός ο Γιώργος Παπανδρέου: Όλες οι λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ)

​«Πωλητήριο» για 1,8 εκατ. ευρώ έχει μπει στην ιστορική Βίλα της οδού Γύζη, στο Παλαιό Ψυχικό, όπου έζησαν ο Γεώργιος Παπανδρέου με την Σοφία Μινέικο έως το 1967.

PAP.jpg

Η κλασική μονοκατοικία που ανήκει στα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, Σοφία, Νίκο, Αντρίκο και Γιώργο,, περιήλθε στην ιδιοκτησία τους μετά από σκληρή και αδυσώπητη δικαστική μάχη που έγινε το 1997 μεταξύ των τριών παιδιών (πλην του Γιώργου) και της δεύτερης συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου, την Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου.

imagesBVNN03W1.jpg

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής , τα τρία παιδιά κατέθεσαν αγωγή στην Δήμητρα Λιάνη και εκείνη κατέθεσε τη δική της προκειμένου να ζητήσει την ιδιοκτησία της μισής βίλας. Μια κόντρα που είχε σηματοδοτήσει το μίσος που υπέβοσκε στα τρία παιδιά του Ανδρέα για τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα τους.

Με δύο σαλόνια, πέντε υπνοδωμάτια, τζάκι, δώμα, θέα και κήπο

6.jpg

Το πωλητήριο έχει μπει και η κλασική μονοκατοικία βρίσκεται σε αγγελία όπου περιγράφεται ως εξής:

«Η κλασική αυτή μονοκατοικία επιφανείας 320μ² βρίσκεται σε έναν από τους πιο όμορφους και ήσυχους δρόμους του Ψυχικού. Κτισμένη το 1934 σε οικόπεδο 697μ² είναι χαρακτηριστικό δείγμα αρχιτεκτονικής της εποχής του μεσοπολέμου. Το χολ της εισόδου οδηγεί σε δύο άνετα σαλόνια με ένα τζάκι και με μεγάλα παράθυρα που αφήνουν το φως και την θέα του κήπου να μπουν στο σπίτι.

papa_13.jpgpapa_12.jpg

Μία ιδιαίτερα μεγάλη κουζίνα με breakfastroom και ένα wc ξένων συμπληρώνουν το επίπεδο αυτό. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα μεγάλα φωτεινά υπνοδωμάτια και δύο μπάνια ενώ υπάρχει ένα ακόμα δωμάτιο – δώμα με το μπάνιο του στον τρίτο όροφο.

5.jpg

Οι μεγάλες βεράντες έξω από τα υπνοδωμάτια δίνουν την δυνατότητα για θέα στους γύρω κήπους. Το σπίτι είναι κτισμένο στο μπροστινό τμήμα του οικοπέδου αφήνοντας έτσι έναν υπέροχο κήπο από πίσω. Ένα από τα ιστορικότερα ακίνητα του Ψυχικού, η κατοικία μπορεί να ανακαινισθεί και να γίνει πραγματικό κόσμημα ή να κατεδαφισθεί και στο οικόπεδο να δημιουργηθεί κάτι καινούριο».

sofia-mineiko-psyxiko-630x400.jpg
ΒΙΝΤΕΟ STAR ΕΚΠΟΜΠΗ live U

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top