Πασίγνωστος βουλευτής θέλει να χαρίσει 114 δις στους Έλληνες!

Νέο δημοσίευμα για την χώρα μας από την Γερμανική Bild

Αφού προσπάθησε να πείσει όλο τον κόσμο πως οι Έλληνες είναι πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς, η Bild ξαναχτυπά με νέο προκλητικό δημοσίευμα εναντίον της χώρας μας.

xatzimarkakis_giorgos_germanos_eurobouleutis_plagia_425x.jpg

Με τίτλο «Κι άλλο πακέτο βοήθειας για τους χρεοκοπημένους Έλληνες; Φιλελεύθερος πολιτικός θέλει να χαρίσει άλλα 114 δισ. ευρώ» η Γερμανική εφημερίδα με το γνωστό ειρωνικό ύφος της τονίζει πως αν και «η Γερμανία βοήθησε την Ελλάδα που απειλείται με χρεοκοπία, με ….80 δισ. ευρώ», ωστόσο τα χρήματα αυτά όπως υποστηρίζει η Bild «προφανώς δεν είναι αρκετά!».

Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του Ελληνογερμανού ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη, ο οποίος υποστηρίζει πως «η Γερμανία πρέπει να βοηθήσει ακόμα πιο πολύ την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της κρίσης και να τους χαρίσει 114 δις ευρώ!»

«Αυτά τα χρήματα θα μπορούσε η γερμανική κυβέρνηση να τα βάλει σε ένα ειδικό ταμείο και να χρηματοδοτεί αναπτυξιακά προγράμματα στις χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρέους ή να διαδεχθεί το Ταμείο Στήριξης ESM» τόνισε ο Χατζημαρκάκης στην Bild.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top