Ρυθμίσεις-ανάσα για τους Κεφαλλονίτες και από την Εθνική τρά��εζα

Διαβάστε αναλυτικά

​Μετά την τράπεζα Πειραιώς και η Εθνική τράπεζα, αντιλαμβανόμενη την άμεση ανάγκη στήριξης των πληγέντων από τον δυνατό σεισμό των 5,8 ρίχτερ στην Κεφαλονιά, προχωρά σε μέτρα-ανακούφισης για τους κατοίκους του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Εθνική παρατείνει, κατά 2 μήνες, τις προθεσμίες πληρωμής δανειακών υποχρεώσεων, σε συνδυασμό με σημερινή απόφαση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, για αναστολή καταβολής δόσεων και τόκων των πάσης φύσεως δανείων.

Δέσμευσε επίσης, με δική της πρωτοβουλία, σημαντικό ποσό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αποκλειστικά για διάθεση, με ευνοϊκούς όρους, σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα, με στόχο την κάλυψη δαπανών ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη χρήση των μέτρων στήριξης θα πρέπει να απευθύνονται στα Καταστήματα της Τράπεζας στις πληγείσες περιοχές από την Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014, για παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών και την υποβολή αιτημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top