Αισιόδοξος ο Στουρνάρας: Δύσκολη η διαπραγμάτευση, αλλά φτάνουμε στο τέρμα

Σαμαράς: Συναντά τον Βενιζέλο αύριο και συγκαλεί την ΚΟ της ΝΔ την Πέμπτη

Αισιόδοξος ο Στουρνάρας: Δύσκολη η διαπραγμάτευση, αλλά φτάνουμε στο τέρμα

​Αισιόδοξος για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Στουρνάρας.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Οικονομικών είπε πως η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών για να κλείσουν τα ανοικτά θέματα.

«Συνεχίζεται η αποστολή στοιχείων και η διαπραγμάτευση» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Στουρνάρας, διευκρινίζοντας πάντως πως δεν αναμένεται συμφωνία στο Eurogroup της προσεχής Δευτέρας, 27 Ιανουαρίου.

Αν και παραδέχθηκε πως «η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη», ο κ.Στουρνάρας εκτίμησε πως «φτάνουμε προς το τέρμα».

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ελληνικό λαό» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος συναντήθηκε νωρίτερα με τον πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει για όλα όσα έγιναν τα προηγούμενα 24ωρα στις Βρυξέλλες.

Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου αύριο στις 18:00

Παράλληλα, αύριο Παρασκευή ο κ.Σαμαράς θα συναντηθεί εκ νέου με τον αντιπρόε��ρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο στις 18:00, στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συζητήσουν για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών, τις διαρθρωτικές αλλαγές και όλα τα θέματα τρέχοντος ενδιαφέροντος.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να συγκαλέσει και την κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για το κυβερνών κόμμα ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top