Κατάμαυρη και όχι «Λευκή» είναι η νύχτα του Δήμου για τους υπαλλήλους!

Αντιδράσεις για την επέκταση ωραρίου την 28η Δεκεμβρίου

​«Μαύρη» είναι για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, η "Λευκή Νύχτα" με συναυλίες και παιχνίδια που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων.

Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία χαρακτηρίζει «παράνομη και ανήθικη» την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής να μείνουν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα έως τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου.

«Σε πολλά από τα καταστήματα -επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί εξευτελιστικές μειώσεις μισθών, εκ περιτροπής εργασία και μένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται έναντι για μεγάλο χρονικό διάστημα» τονίζει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

«Δεν φθάνουν όλα αυτά, τους ζητούν και από πάνω να δουλέψουν σα δούλοι ως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για να κάνουν το show τους, πάνω στα κοινωνικά ερείπια μιας πόλης, αστέγων, φτωχών και ανέργων» προσθέτει η ανακοίνωση, καλώντας τους υπαλλήλους «να μη δεχθούν να δουλέψουν ούτε μια ώρα παραπάνω», αλλά και τους καταναλωτές «να μην αγοράσουν τίποτε κατά τη διάρκεια της "Λευκής Νύχτας"».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top