Σε καλή πορεία τα έσοδα του ΟΑΕΕ

Αύξηση για δεύτερο συνεχόμενο δίμηνο

Για δεύτερο συνεχόμενο δίμηνο το ύψος των εσόδων του ΟΑΕΕ παρουσιάζει οριακή αύξηση έναντι των αντιστοίχων διμήνων του 2012, γεγονός που παρουσιάζεται για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, η αύξηση είναι 0,44% για το τέταρτο δίμηνο του 2013, έναντι του 4ου διμήνου του 2012 και 0,11% για το πέμπτο δίμηνο του 2013, έναντι του ιδίου διμήνου του 2012.

Για πρώτη επίσης φορά, μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος, το πλήθος των ενεργών οφειλετών του 5ου διμήνου 2013 είναι μικρότερο αυτού των οφειλετών του προηγούμενου διμήνου.

Τα παραπάνω προήλθαν ως αποτέλεσμα:

• της μικρής αναστροφής του γενικού οικονομικού κλίματος,

• των στοχευμένων ενεργειών των Υπηρεσιών του Οργανισμού,

• της έγγραφης ενημέρωσης των ασφαλισμένων για τις υποχρεώσεις τους προς το Ταμείο, στο πλαίσιο της συνολικής επικοινωνιακής πολιτικής του Οργανισμού προς αυτούς,

• της γνωστοποίησης προς τους ασφαλισμένους των δυνατοτήτων που τους παρέχονται, ώστε να “εκμεταλλευτούν” τις νέες ρυθμίσεις οφειλών και τα ευεργετήματα που προκύπτουν από αυτές,

• της ανταπόκρισης και συνέπειας των ασφαλισμένων έναντι των ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων, ώστε να εξασφαλίζεται και το κοινωνικό αγαθό της περίθαλψης και της συνταξιοδοτικής τους προοπτικής αλλά και η στήριξη και η ομαλή λειτουργία του Ταμείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top