ΟΑΕΕ: Ημερομηνίες-SOS για ρυθμίσεις δόσεων ληξιπρόθεσμων οφειλών

Όσοι εξοφλείτε μέσω τραπέζης ΜΗΝ τις αγνοήσετε

Για τις προθεσμίες εξόφλησης των οφειλών τους ενημερώνει ο ��ΑΕΕ τους ασφαλισμένους που έχουν ενταχθεί σε ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων εισφορών οι οποίες εξοφλούνται μέσω τραπεζών με ανάθεση πάγιας εντολής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΑΕΕ υπενθυμίζει ότι την Πέμπτη 31/10/2013 καταβάλλεται η μηνιαία δόση, ενώ την ίδια μέρα, θα πρέπει να καταβληθεί και η ανεξόφλητη δόση της 30/9/13, προσαυξημένη κατά 15%, προκειμένου να μην απολεσθεί το δικαίωμα της ρύθμισης.

Ο ΟΑΕΕ διευκρινίζει ακόμη πως οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληροφορηθούν από την τράπεζα επιλογής τους την ακριβή ώρα εκτέλεσης των παγίων ��ντολών, κατά την διάρκεια της μέρας, έτσι ώστε να μεριμνήσουν για την ύπαρξη επαρκούς υπολοίπου στον λογαριασμό τους, πριν την ώρα αυτή.

Παράλληλα,για την προστασία των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των ασφαλισμένων, ο ΟΑΕΕ συστήνει σε κάθε περίπτωση, να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό από την προηγούμενη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top