Πακέτο made in Germany: Βιάζεσαι να το ανοίξεις ε;;;;;

Το STAR "ανοίγει" το νέο σχέδιο των Γερμανών

Την ώρα που εμείς κάνουμε συζητήσεις και όνειρα για το πολυπόθητο πλεόνασμα και αν��λύουμε σενάρια επί σεναρίων για ενδεχόμενα κουρέματα του χρέους και νέα μέτρα, οι Γερμανοί μας ετοιμάζουν πακέτο και δυστυχώς δεν αυτό δεν έχει καμία σχέση με την …. Βίκυ Χατζηβασιλείου !!!!!!!!!!!!!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Die Zeit, η Γερμανική κυβέρνηση καταρτίζει το σχέδιο για ένα τρίτο πακέτο στήριξης προς την Αθήνα το οποίο θα περιλαμβάνει μετακινήσεις κεφαλαίων, βοήθεια από την ΕΚΤ, επέκταση λήξεων τίτλων και μείωση χρέους.

Οι δανειστές σκέφτονται να μετακινήσουν κεφάλαια που περίσσεψαν από τις τράπεζες για να καλύψουν την χρηματοδοτική τρύπα ύψους 4 δισ. ευρώ.

Το πρόγραμμα προβλέπει κάλυψη των χρη��ατοδοτικών αναγκών της χώρας μέχρι το 2016!

"Καμία Γερμανική κυβέρνηση δεν θα φορολογήσει Γερμανούς για να σώσει τους Έλληνες!!!!"

«Υπάρχει ένα «ΟΧΙ» που δεν θα κερδίσει η ελληνική κυβέρνηση και αυτό έχει να κάνει με τo δημοσιονομικό κενό… Σε αυτό, δεν υπάρχει καμία γερμανική κυβέρνηση που να δεχτεί να φορολογήσει Γερμανούς για να κληρωθούν μισθοί και συντάξεις και δημόσιες δαπάνες στην Ελλάδα» σχολίασε στο κεντρικό δελτίο του STAR και την Μάρα Ζαχαρέα, o οικονομικός αναλυτής του καναλιού Κ.Στούπας.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top