Το είδαμε και αυτό:O Παπανδρέου συμβουλεύει τον Πλανητάρχη πως να μην χρεοκοπήσουν οι ΗΠΑ!!!!

"Κάντε δημοψήφισμα" είπε και ξέσπασαν σε γέλια!!!!

​Με το στόμα ανοιχτό μείναμε όταν ακούσαμε τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου να μιλάει στην τηλεόραση του Bloomberg για τη νέα κρίση που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ και να δίνει συμβουλές πως να μην χρεοκοπήσουν οι Αμερικανοί!!!

Εντύπωση προκάλεσε όμως και ο παρουσιαστής Tom Keene, αφού σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου, "κύριε πρωθυπουργέ" , ενώ με μια ερώτηση του μας έστειλε όλους παραθέριση Φθινοπωριάτικά !!!

«Κύριε Πρωθυπουργέ, τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής, που μάλλον δεν έχει ιδέα τι γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου με μεγάλη χαρά και αξιοζήλευτη οικειότητα απάντησε στον παρουσιαστή πως η αμερικαν��κή κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα, αλλά πρόκειται για ένα καθαρά «πολιτικό παιχνίδι» ,προειδοποιώντας μάλιστα για τον κίνδυνο εκτροχιασμού αυτής της κατάστασης

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι όπως και στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ χρειάζεται συναίνεση και στο πως ο ίδιος είχε προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την ελληνική κρίση, δίνοντας φωνή στους πολίτες με τη διενέργεια ενός δημοψηφίσματος!!!!

Στο άκουσμα και μόνο της λέξης, ο δημοσιογράφος ξέσπασε σε γέλια!!!

«Με σκοτώνετε κύριε πρωθυπουργέ. Ένα δημοψήφισμα εδώ (στις ΗΠΑ) θα ήταν το τελευταίο χτύπημα!», είπε ο παρουσιαστής!

Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top