ΧΑΜΟΣ με δήλωση Στουρνάρα:Το Μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα.Έρχονται νέα μέτρα

Έξαλλος ο Α.Κακλαμάνης - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

ΧΑΜΟΣ με δήλωση Στουρνάρα:Το Μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα.Έρχονται νέα μέτρα

​Άναψαν τα αίματα το πρωί της Παρασκευής στην Βουλή όταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας πήρε το λόγο και είπε πως.... "μπορεί να μην γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις", ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν θα έρθουν άλλοι φόροι μόνο διαρθρωτικές αλλαγές.Μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στο Μνημόνιο προχώρησε σε μία δήλωση που πυροδότησε το κλίμα

«Λυπάμαι που το λέω αλλά το Μνημόνιο είναι το μόνο σοβαρό κείμενο στη χώρα. Είναι το μόνο με στόχους και χρονοδιαγράμματα» είπε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κακλαμάνη, με τον υπουργό Οικονομικών να του απαντάει «όταν θα φέρουμε τα νέα μέτρα στη Βουλή θα τα ψηφίσετε και εσείς».

Εκείνη τη στιγμή ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα είπε «αυτό είναι είδηση».

Οι υψηλοί τόνοι όμως ανάμεσα στον υπουργό και τον κ.Κακλαμάνη συνεχίστηκαν με τον πρώτο να υποστηρίζει πως όλη η προσπάθεια της μεταπολίτευσης ισούται με την προσπάθεια που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση σε ένα χρόνο. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είπε στον κ.Στουρνάρα πως δεν μπορεί να απαξιώνει το έργο τόσων κυβερνήσεων.

Πάντως ο κ.Στουρνάρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ.Κακλαμάνη,τόνισε πως ο νέος φόρος ακινήτων θα είναι δικαιότερος, καθώς θα διαμοιραστεί σε περισσότερους !Παράλληλα, ο ΥΠΟΙΚ μίλησε και για τα «χωραφάκια» όπως τα χαρακτήρισε .

«Η φορολογία θα είναι ελαχιστότατη και θα κυμαίνεται από 10-20 ευρώ» πρόσθεσε .

Μόλις δύο έλεγχοι ολοκληρώθηκαν για τα εμβάσματα στο εξωτερικό! -

Επίσης ο κ.Στουρνάρας μίλησε και για τα εμβάσματα που έχουν γίνει στο εξωτερικό από το 2009-2011, τότε είχαν σταλεί 24.710 επιστολές για συμπληρωματικά στοιχεία, τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του star επελέγησαν 436, ενώ από τους ελέγχους που είναι σε εξέλιξη επελέγησαν μέχρι τώρα 2 περιπτώσεις που επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000.000 ευρώ το οποίο έχει ήδη εισπραχτεί.

ΒΙΝΤΕΟ STAR εκπομπή live u

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top