ΚΕΡΑΜΙΔΑ: Ποιοι φορολογούμενοι θα “στάξουν” άμεσα στην εφορία από... 947 έως 5.140 ευρώ;;!!

"Δωροπροσφορά"...δύο χαράτσια σε μια "συσκευασία" από το ΥΠΟΙΚ

ΚΕΡΑΜΙΔΑ: Ποιοι φορολογούμενοι θα “στάξουν” άμεσα στην εφορία από... 947 έως 5.140 ευρώ;;!!

Επιβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομικών τις δύο νέες επαχθείς φορολογικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει, και οι οποίες αφορούν την ταυτόχρονη επιβολή των τελών κυκλοφορίας του 2014 και του φόρου πολ��τελείας του 2013, καθώς και το «πάγωμα» των συναλλαγών όσων επιχειρηματιών και ελευθέρων επαγγελματιών δεν υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ ή έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο τα οποία δεν έχουν ρυθμίσει.

Με στόχο να εισπραχθούν στο τελευταίο δίμηνο του 2013, μαζί με τα 1,2 δισ. ευρώ των εσόδων από τα τέλη κυκλοφορίας, και τα 140 εκατομμύρια ευρώ, που υπολογίζεται ότι θα αποφέρει ο φόρος πολυτελείας στα μεγάλου κυβισμού Ι.Χ., το υπουργείο θα καλέσει με ενιαία ειδοποιητήρια, εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους Ι .Χ αυτοκινήτων με κινητήρες άνω των 1.928 κυβικών εκατοστών, να πληρώσουν ταυτόχρονα τα τέλη κυκλοφορίας του νέου έτους και το φόρο πολυτελείας του τρέχοντος.

Αποτέλεσμα της ταυτόχρονης επιβολής των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας στους κατόχους Ι.Χ. άνω των 1.928 κ.εκ. θα είναι οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι να κληθούν να πληρώσουν εφάπαξ μέσα στο δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 υπέρογκα ποσά φόρων που θα κυμαίνονται από 947 έως 5.140 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top