Ο.Κεφαλογιάννη: Η τουριστική κίνηση θα συνεχιστεί και το Φθινόπωρο

Έκκληση στους εστιάτορες να μειώσουν τις τιμές!

Ο.Κεφαλογιάννη: Η τουριστική κίνηση θα συνεχιστεί και το Φθινόπωρο

​Στις πρωτοβουλίες για την περαιτέρω διεύρυνση του ήδη αυξημένου τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, φέτος, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος- επισήμανε η υπουργός Τουρισμού, θα είναι δυο πολύ καλοί μήνες για τον ελληνικό τουρισμό, που αναμένεται να συμβάλουν στην μεγιστοποίηση των θετικών αποτελεσμάτων που έχουν καταγράφει τη φετινή τουριστική περίοδο.

Η κ.Κεφαλογιάννη ξεκαθάρισε πως το υπουργείο τουρισμού «θα συνεχίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεγιστοποιήσει το τουριστικό ρεύμα που έχει διαμορφωθεί».

«Εξελίσσουμε με ένταση την επικοινωνιακή μας στρατηγική. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε το όνομα τ��ς Ελλάδας στο εξωτερικό. Να προβάλουμε τη μοναδική ελληνική φιλοξενία» τόνισε η υπουργός Τουρισμού, απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού «να αντιληφθούν τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται και να αδράξουν την ευκαιρία, να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να στηρίξουν περαιτέρω τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top