Δουλειές υπάρχουν στα…. παντοπωλεία !!!!

Άυξηση απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο-Δείτε περισσότερα!

​Ενθαρρυντικά στοιχεία για την απασχόληση στο λιανικό εμπόριο βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σε μια στιγμή που η ανεργία στη χώρα μας παραμένει στα ύψη! Όπως φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, υπήρξε αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο το β’ τρίμηνο του 2013 σε σχέση με την ίδια περίοδο του περσινού έτους!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης Απασχολουμένων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο, του Β΄ τριμήνου 2013,σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Β΄ τριμήνου 2012, παρουσίασε αύξηση κατά 0,2%. Ειδικότερα, ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών διατροφής παρουσίασε αύξηση κατά 2,2%, ενώ ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής και καυσίμων παρουσίασε μείωση κατά 3,6% .

Ο Γενικός Δείκτης Απασχολουμένων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο, του Β΄ τριμήνου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Α΄ τριμήνου 2013, παρουσίασε αύξηση κατά 0,6%.Ειδικότερα, ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών διατροφής παρουσίασε αύξηση κατά 1,6%, ενώ ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής και καυσίμων παρουσίασε μείωση κατά 1,3%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top