Αν είσαι άνεργος, φτωχός, χρεωμένος και απογοητευμένος ΜΗΝ κάνεις ΚΛΙΚ !

Στοιχεία-ΣΟΚ για τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη εν μέσω κρίσης!

Πριν διαβάσετε την είδηση, καλό θα ήταν να καθίσετε, γιατί από τα ποσά που θα δείτε είναι πολύ πιθανό να ζαλιστείτε!!!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Wealth-X και της UBS ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων διεθνώς ξεπέρασε τις 2.000 άτομα. Αθροιστικά, οι περιουσίες τους υπερβαίνουν κρατηθείτε …. τα 6,5 τρισ. δολ., δηλαδή το ΑΕΠ της Γαλλίας και της Γερμανίας μαζί.

Οι προηγούμενες εκτιμήσεις έφεραν τον αριθμό των δισεκατομμυριούχων μεταξύ 1.200 και 1.600 ατόμων.

Η έκθεση World Ultra Wealth Report αναφέρει επίσης ότι περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι στον πλανήτη έχουν περιουσία που υπερβαίνει τα 30 εκατ. δολ. Συνολικά ο πληθυσμός των υπερπλουσίων αυξήθηκε κατά 6% το 2013 ενώ συνδυαστικά η περιουσία τους υπολογίζεται στα 28 τρισ. δολ.

Εντύπωση πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι η μεγαλύτερη αύξηση στον αριθμό των κροίσων δεν καταγράφεται στις αναδυόμενες αγορές, αλλά σε Ευρώπη και ΗΠΑ, καθώς η επιβράδυνση σε Κίνα και Βραζιλία οδήγησε και σε μείωση του αριθμού των δισεκατομμυριούχων σε αυτές τις χώρες.

Παρόλα αυτά, η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι κροίσοι των αναδυόμενων αγορών θα ανακάμψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top