Το πρώτο τρίμηνο του 2014 η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ενδιαφέρον από Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία και ΗΠΑ

Στις 16 Σεπτεμβρίου λήγει η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αγοράς της ΤΡΑΙΟΝΟΣΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες σιδηροδρομικές εταιρείες της Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ρωσίας και μίας κοινοπραξίας από την Αμερική.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του προέδρου στη Θεσσαλονίκη, κ. Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου τονίστηκε η σημασία του αναπτυξιακού σχεδίου που θα παρουσιάσει η ενδιαφερόμενη εταιρία που θέλει να αγοράσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Στο μεταξύ μέσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσει και η εφαρμογή μίας νέας υπηρεσίας της εταιρείας, η υπηρεσία του τραίνοταξί. Ειδικότερα όσοι θα αγοράζουν εισιτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θα θέλουν να μετακινηθούν με ταξί στις πόλεις του Βόλου, της Λάρισας, της Ξάνθης, της Έδεσσας και της Θεσσαλονίκης θα απολαμβάνουν ταξί με μειωμένα κόμιστρα έως 40%.
Επιπλέον η εταιρία έχει αναπτύξει εμπορικές σχέσεις με τον ΣΕΒ και τον ΣΕΒΕ στον τομές της μεταφοράς εμπορευμάτων που αυτό θα ανακουφίσει και το περιβάλλον καθώς η μεταφορά φορτηγών και κοντέινερ θα γίνεται στα βαγόνια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top