Τα 7 κακά της Μοίρας μου – Νέο «σίριαλ» με ΕΣΕΝΑ πρωταγωνιστή!

Πλοκή:Μέχρι το τέλος του 13' θα πληρώνεις ασταμάτητα την εφορία

Τα 7 κακά της Μοίρας μου – Νέο «σίριαλ» με ΕΣΕΝΑ πρωταγωνιστή!

​Θυμάστε την θρυλική σειρά του mega τα «7 κακά της μοίρας μου» που παιζόταν με μεγάλη επιτυχία το 1991 ;;;; Ε λοιπόν θα γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές και συγχρόνως πρωταγωνιστές 23 χρόνια μετά!!!!!

moira.jpg
Τα «7 κακά» αυτή τη φορά δεν είναι οι τρεις σύζυγοι,τα τρία παιδιά και ο αδερφός του Λάμπρου αλλά οι 7 φόροι ύψους άνω των 7,5 δις ευρώ που θα πρέπει όλοι μας να πληρώσουμε στην εφορία μέχρι το τέλος το 2013 !!!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε τέσσερις μήνες οι φορολογούμενοι θα πρέπει να καταβάλουν:

1+2+3)Τον φόρο εισοδήματος, την εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος μέσω του εκκαθαριστικού σημειώματος για τα περυσινά εισοδήματα, προκειμένου να μπουν στα δημόσια ταμεία περίπου 3,5-4 δισ. ευρώ.

4)Τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) για το 2011, το 2012 και το 2013 που επιβάλλεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν στην κατοχή τους κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 200.000 ευρώ, προκειμένου να μπουν στα δημόσια ταμεία τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ!

5)Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ-το παλιό γνωστό χαράτσι) του 2013 μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, για το οποίο μέχρι το τέλος του έτους θα καταβληθούν οι τρεις από τις πέντε συνολικά δόσεις, με τα έσοδα για το Δημόσιο να εκτιμώνται στο ποσό του 1,5 δισ. ευρώ.

6)Τον φόρο πολυτελείας για Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών, πισίνες και αεροσκάφη που αναμένεται να βάλει στα δημόσια ταμεία 140 εκ. ευρώ.

7)Τα τέλη κυκλοφορίας του 2014 για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που θα καταβληθούν το τελευταίο δίμηνο του έτους, με τον συνολικό πόσο να φθάνει στο 1 δισ. ευρώ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top