Στο 65% η απογραφή των ασφαλισμένων του Δημοσίου

Σε εξέλιξη έως και την 31η Οκτωβρίου 2013!

Στο 65% η απογραφή των ασφαλισμένων του Δημοσίου

​Ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφα��ισμένων Δημοσίου πραγματοποιεί πέραν της θεώρησης των βιβλιαρίων και ηλεκτρονική απογραφή όλων των ασφαλισμένων του.

Η διαδικασία της απογραφής, που βρίσκεται σε εξέλιξη έως και την 31η Οκτωβρίου 2013 έχει ως εξής:

1)Οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών απογράφουν τους υπαλλήλους τους και θεωρούν τα βιβλιάρια αυτών και των ανήλικων τέκνων τους, των οποίων η θεώρηση δεν απαιτεί προσκόμιση νομιμοποιητικών εγγράφων (π.χ. πιστοποιητικά σπουδών, ληξιαρχικές πράξεις, Ε1 κ.ο.κ.). Το πλήθος των ασφαλισμένων που οφείλει να προσέλθει στα καταστήματα του Οργανισμού αφορά σε θεωρήσεις βιβλιαρίων έμμεσων μελών των εν ενεργεία ασφαλισμένων, για τα οποία απαιτείται προσκόμιση νομιμοποιητικών εγγράφων (ενήλικα τέκνα που δικαιούνται ασφάλισης, σύζυγοι κ.λπ.). Το έργο αυτό που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 έχει ολοκληρωθεί στο 77%.

2)Επιπλέον, η Απογραφή-Θεώρηση των συνταξιούχων ασφαλισμένων του Δημοσίου καθώς και των έμμεσων μελών αυτών πραγματοποιείται στις κατά τόπους υπηρεσίες του Οργανισμού και στα ΚΕΠ όλης της χώρας. Η Απογραφή - Θεώρηση των βιβλιαρίων των συνταξιούχων του Δημοσίου ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2013. Το έργο αυτό έχει ολοκληρωθεί περίπου στο 35%.
Έως σήμερα έχει υλοποιηθεί το 65% του συνολικού έργου της Απογραφής του συνόλου των ασφαλισμένων (εν ενεργεία, συνταξιούχων και έμμεσων μελών).

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top