Συνεργάτης της Μέρκελ αποκαλύπτει πόσα ευρώ θα περιλαμβάνει το 3ο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα

Δείτε τι δήλωσε ο ευρωπαίος Επίτροπος Ενέργειας, Γκίντερ Έτινγκερ

Συνεργάτης της Μέρκελ αποκαλύπτει πόσα ευρώ θα περιλαμβάνει το 3ο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα

Πρώτη ανάρτηση, 25/08/2013 00:14

Κάθε μέρα και μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως για το τρίτο πακέτο στήριξης που θα δοθεί στην Ελλάδα! Σήμερα, ευρωπαίος Επίτροπος Ενεργείας, ο Γερμανός Γκίντερ Έτινγκερ, δήλωσε ότι περιμένει πως ένα νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας θα ανέρχεται σε λίγο περισσότερο από 10 δισεκατομμύρια ευρώ, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά, που "κατακαίει" την Μέρκελ εν όψει εκλογών!

Ο 'Ετινγκερ, μέλος του κόμματος της Μέρκελ, δήλωσε ότι πιστεύει πως ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα θα ήταν σημαντικά μικρότερο από το δεύτερο.

"Θα είναι ένα διαχειρίσιμο ποσό. Προσωπικά περιμένω να είναι λίγο περισσότερο από 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Το πρόγραμμα θα καλύπτει τα έτη 2014-2016", δήλωσε ο Έτινγκερ στην εφημερίδα Welt am Sonntag.

Ο ευρωπαίος Επίτροπος πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε λόγος να τεθεί το ακανθώδες ζήτημα της βοήθειας προς την Ελλάδα τόσο σύντομα πριν από τις εκλογές.

Σημειώνεται πως είναι ο πρώτος Γερμανός αξιωματούχος που αποκαλύπτει το ποσό που πιθανόν θα δοθεί στην Ελλάδα, καθώς τόσο ο Σόιμπλε όσο και η Μέρκελ στην προσπάθεια να κατευνάσουν τους επικριτές και τους πολιτικούς αντιπάλους τους, τονίζουν πως τα χρήματα που θα πάρει η Ελλάδα θα αποφασιστούν το… 2014!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top