ΤΡΑΓΙΚΟ:Με προεκλογικές αφίσες, η Bild ζητά απ’την Γερμανία να μην δώσει ούτε σεντ στην Ελλάδα

Νέα επίθεση από την Γερμανική εφημερίδα

ΤΡΑΓΙΚΟ:Με προεκλογικές αφίσες, η Bild ζητά απ’την Γερμανία να μην δώσει ούτε σεντ στην Ελλάδα

​Αν δεν μας βρίσει δεν μπορεί… Ο λόγος για την Γερμανική εφημερίδα Bild,η οποία με το που άκουσε περί νέου πακέτου στήριξης από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε προς την Ελλάδα , άρχισε ξανά να κράζει άγρια την χώρα μας!

Με αφορμή λοιπόν τις Γερμανικές εκλογές, οι συντάκτες της Bild, έφτιαξαν αφίσες των τεσσάρων γερμανικών κομμάτων στις οποίες εμφανίζονται όλα να συμφωνούν πως το Βερολίνο πρέπει να αρνηθεί την εκταμίευση νέων δανείων στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η συντακτική ομάδα της Bild έφτιαξε υποτιθέμενες αφίσες του κόμματος των χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ (CDU), των σοσιαλδημοκρατών (SPD), των πρασίνων (Die Grunen) και των αριστερών (Die Linke), στις οποίες και τα τέσσερα κόμματα εμφανίζονται να συμφωνούν πως δεν πρέπει να δοθεί ούτε ένα επιπλέον σεντ από τους Γερμανούς φορολογούμενους στην Ελλάδα….

Στην “προεκλογική εκστρατεία” της Bild, το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών δηλαδή της Μέρκελ φαίνεται να ζητά μέσω της αφίσας του «ούτε ένα σεντ περισσότερο για την Ελλάδα. Η Γερμανία να παραμένει ισχυρή».

merkel.jpg

Ο Ράινερ Μπρούντερλε των Φιλελεύθερων του FDP διατείνεται ότι «Ο Έλληνας δεν παίρνει τίποτα πλέον».

fileleutheroi.jpg
Οι σοσιαλδημοκράτες παρουσιάζονται να χρησιμοποιούν το επιχείρημα «Όχι άλλα δισεκατομμύρια για την Ελλάδα»

sosia.jpg

Οι Πράσινοι με τη σειρά τους καλούν τους ψηφοφόρους να μην δώσουν χρήματα στην Ελλάδα με το σύνθημα «ο Γιούρκεν και η Κατρίν δεν δίνουν τίποτα για την Ελλάδα. Εσύ;»:

prasinoi.jpg

Και η γερμανική Αριστερά του Die Linke έχει πιο άγριες διαθέσεις: «Να τελειώνουμε με την ενίσχυση των Ελλήνων. ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»

aristara.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top