Πυρ και μανία ο υπουργός Οικονομικών με το σεισμόσημο…

«Πυροσβεστική» παρέμβαση Μανιάτη

​Οι δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη σχετικά με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την επιβολή σεισμόσημου στα ακίνητα προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών οι οποίες έφθασαν ως το γραφείο του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος εξέτασε το ενδεχόμενο να αποδοκιμάσει δημόσια με γραπτή δήλωση τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών πάντως χαρακτήρισαν «απαράδεκτες» τις δηλώσεις του κ. Μανιάτη, οι οποίες πυροδότησαν το ήδη φλεγόμενο πολιτικό κλίμα, που συνταράσσεται από το ενδεχόμενο άρσης των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία.

Υπενθυμίζουμε πάντως πως ο κ.Μανιάτης με παρέμβαση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως «δεν υπάρχει καμία δέσμευση απέναντι στην Τρόικα, ούτε πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια ρύθμιση».

Βίντεο star

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top