Το ΣΔΟΕ δεν πίνει μοχίτο,δεν χορεύει τσιφτετέλια,ούτε τρώει σαγανάκια!Tι δεν καταλαβαίνεις;;

Μέσα σε 3 μέρες έβαλε λουκέτο σε 4 μαγαζιά!

Το Σ.Δ.Ο.Ε έχει ξεχυθεί σε όλη τη χώρα και υλοποιεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο Ελέγχων για την τουριστική περίοδο! Στο πλαίσιο των ελέγχων αυτών πραγματοποιήθηκαν και έλεγχοι με Ειδική Εντολή του Ειδικού Γραμματέα ��ου Σ.Δ.Ο.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν.2523/97.

Τα κεράσματα, τα κοκτέιλ, η μουσική, ο χορός και το κέφι δεν πτοούν τους "ράμπο" της εφορίας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν πιστά τις εντολές του υπουργείου Οικονομικών .

Πιο συγκεκριμένα, κατά το τριήμερο 16/8 – 18/8 επιβλήθηκε 48ωρη αναστολή λειτουργίας (σφράγιση) σε τέσσερις (4) επιχειρήσεις σε εφαρμογή της ανωτέρω διάταξης για μη έκδοση αποδείξεων:

Ειδικότερα:

- Επιχείρηση (κέντρο διασκέδασης) στην περιοχή Αγρινίου στο οποίο εμφανιζόταν γνωστός καλλιτέχνης.

- Επιχείρηση (μπαρ) στην Ρόδο.

- Επιχείρηση (μεζεδοπωλείο-μπαρ) στα Χανιά.

- Επιχείρηση (κέντρο διασκέδασης) στην περιοχή της Άρτας. Χαρακτηριστικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι το ίδιο βράδυ είχε προηγηθεί έλεγχος από διαφορετικό συνεργείο του Σ.Δ.Ο.Ε. για τον έλεγχο των οινοπνευματωδών ποτών και για τον λόγο αυτό δεν ήταν αναμενόμενος ο δεύτερος έλεγχος.

Σημειώνεται ότι εκτός από το μέτρο της αναστολής λειτουργίας έχει κινηθεί η διαδικασία για την επιβολή των διοικητικών προστίμων, καταλογισμού φόρων και η επιβολή μηνυτήριων αναφορών.

Βίντεο alpha

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top