Έρχονται οι Ρώσοι….

Σύγχρονος εξοπλισμός και δίμετρες καλλονές στα ελληνικά τρένα με τις αποκρατικοποιήσεις

Έρχονται οι Ρώσοι….

​Ισχυρό ενδιαφέρον εκδηλώνουν Ρώσοι επενδυτές για να δραστηριοποιηθούν στην χώρα μας… Μάλιστα όπως επισημαίνουν, Ελλάδα και Ρωσία δεν έχουν μόνο ισχυρούς θρησκευτικούς θεσμούς αλλά εκτιμάται ότι θα υπάρξει και ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεσμών τους.

Ήδη μεγάλη εταιρία σιδηροδρόμων δίνει το παρόν στην Ελληνική αγορά στο πλαίσιο των αποκρατικοποιήσεων και το ενδιαφέρον για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκδηλώθηκε όχι μόνο από τον πρόεδρο των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Β.Γιακούνιν, αλλά και τον αντιπρόεδρο και υφυπουργό της Ρωσίας Α.Όλεκ

«Θεωρούμε ότι η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική κοινωνία με σωστή οργάνωση να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές των σιδηροδρόμων και αξιοποιώντας την προοπτική που κατέχει η Ελλάδα να κάνουμε καλύτερο καταμερισμό στο σύστημα κίνησης φορτίων για να περνάνε από τη Ρίγα και πιο πέρα στην Ευρώπη» είπε ο κ. Γιακούνιν.

Από την πλευρά του ο Α.Όλεκ , ο «αστροναύτης των σιδηροδρόμων» όπως τον αποκαλούν, επισκέφτηκε την Ελλάδα και μίλησε στον alpha για το ενδιαφέρον της πανίσχυρης ρωσικής εταιρίας για την επέκταση της στην ελληνική αγορά .

«Το βασικό είναι πως μπορεί να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Θεωρούμε ότι είναι ανάγκη να αναπτύξουμε τις μεταφορές στον ελληνικό σιδηρόδρομο και πρέπει να κάνουμε επενδύσεις για να γίνουν τα ελληνικά τρένα πιο σύγχρονα και με υψηλά κέρδη. Και αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο εσάς για να μεταφέρετε τα φορτία σε μεγάλη ποσότητα από τη νότια Ελλάδα στην κεντρική ή βόρεια Ευρώπη. Επίσης θα βοηθήσει και στην τόνωση της μεταφοράς των επιβατών στην Ελλάδα και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Όλεκ, τονίζοντας παράλληλα πως το ζητούμενο για την Ελλάδα είναι να βρει αξιόπιστους επενδυτές.
Βίντεο alpha
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top