Πρώτο τραπέζι πίστα το ΣΔΟΕ: Θα ξεσκονίσουν μέχρι και τις «λουλουδούδες»!

Εμπρός στο δρόμο που «χάραξε» ο Κιάμος: Έρχονται και άλλα λουκέτα στη νύχτα

Αν σκοπεύετε να πάτε σε νυχτερινό κέντρο και ψάχνετε κράτηση για το πρώτο τραπέζι, μην χάνετε άλλο τον καιρό σας. Είναι reserve από το ΣΔΟΕ!

«Κράτηση» σε όλα τα νυκτερινά κέντρα διασκέδασης, reserve πρώτο τραπέζι πίστα και ξεσκόνισμα από τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών τραγουδιστών μέχρι το τελευταίο μέλος της ορχήστρας και από τις «��ουλουδούδες» μέχρι τους παρκαδόρους και τη γκαρνταρόμπα, ξεκινά το ΣΔΟΕ στην προσπάθεια για πάταξη της φοροδιαφυγής και για έλεγχο ότι κόβονται αποδείξεις.

Εμπρός στο δρόμο που «χάραξε» ο Κιάμος

Όπου υπάρχει υψηλή παραβατικότητα η απάντηση θα είναι το κλείσιμο της επιχείρησης, ενώ οι έρευνες που θα κάνει το ΣΔΟΕ θα επικεντρώνονται μεταξύ άλλων και σ��α συμβόλαια που έχει συνάψει ο επιχειρηματίας τόσο με τους μουσικούς όσο και με τους τραγουδιστές.

Εκτός από το ΣΔΟΕ και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα προχωρεί σε ειδικά στοχευμένους ηλεκτρονικούς ελέγχους που θα βασίζονται σε ειδικές διασταυρώσεις.

Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα ζητήσει τις επόμενες μέρες από τα υπουργεία Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης να παρασχεθούν ειδικές εντολές σε αστυνομικές διευθύνσεις και εισαγγελείς βάρδιας προκειμένου να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως της Χαλκιδικής ξανά στο μέλλον και να διασφαλίζεται πως τα καταστήματα που σφραγίζονται θα παραμένουν κλειστά για όσο διάστημα προβλέπει ο νομός και ότι θα κινούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top